Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αυτοί βάζουν τις φωτιές στην Ελλάδα!



 “Σκοπιανοί, Τούρκοι, Αλβανοί πράκτορες και παρακρατικοί κάνουν εμπρησμούς. Τα ονόματά τους στη φόρα. Οι έρευνες της ΕΥΠ και της CIA.Για ποιες πυρκαγιές ευθύνονται. Ένα ρεπορτάζ που τσακίζει κόκκαλα.” Έχει προκαλέσει σοκ η δήλωση του Νίκου Δένδια, σύμφωνα....
με την οποία η ΕΥΠ ερευνά τις “σοβαρές ενδείξεις” ότι πίσω από τις 282 πυρκαγιές που ξέσπασαν στη χώρα το τελευταίο τριήμερο, κρύβονται εμπρηστές. Και γιατί το ερευνά η ΕΥΠ; Για να ανακαλύψει αυτό που όλοι ξέρουμε: Ότι ξένοι πράκτορες έχουν βαλθεί να κατακάψουν τη χώρα.
Η iTabloid είχε αποκαλύψει πρόσφατα (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ: http://www.itabloid.gr/?p=4591) το γεγονός ότι η ΕΥΠ έχει στα χέρια της “ενδείξεις” και “προειδοποιήσεις” για τη δράση πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών στη χώρα μας, με σκοπό να ανάβουν καταστροφικές πυρκαγιές. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, απλά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της iTabloid. Καιρός λοιπόν, να αναφερθούμε και σε ονόματα. Αρκεί βέβαια, κάποιος εισαγγελέας να φροντίσει να εκδοθούν εντάλματα σύλληψής τους. Γιατί, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι ύποπτοι (εκτός των άλλων) τέλεσης ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ κατ’ εξακολούθηση. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου