Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Mediterranean Petroleum Summit: H ναυαρχίδα των εταιρειών Υδρογονανθράκων της Μεσογείου στην Αθήνα

Από το energypress.gr
Για πρώτη φορά Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Εθνικής Υπηρεσίας Υδρογονανθράκων και Ορυκτών του Μαρόκου (ONHYM), ο Πρόεδρος της Διοίκησης Πετρελαίου του Λιβάνου (LPA), ο Διευθυντές της Sonatrach, ο Αντιπρόεδρος Εξερεύνησης και Παραγωγής της Edison και ο Partner της ERM, εντός πολλών άλλων, θα συναντηθούν..
στην Αθήνα στις 7-8 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, για να μιλήσουν στη διάσκεψη κορυφής MED Petroleum Summit, η οποία διοργανώνεται από την βρετανική εταιρεία IN-VR Oil & Gas. Η Σύνοδος Κορυφής πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ). 

Τη Διάσκεψη Κορυφής θα ανοίξει ο Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και θα ακολουθήσουν αποκλειστικές παρουσιάσεις από τον Γιάννη Μπασιά - Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), τον Δημήτριο Γόντικα - Διευθύνων Σύμβουλος της Energean Oil & Gas, τον Γιάννη Γρηγορίου - Γενικό Διευθυντή Εξερεύνησης και Παραγωγής στα Ελληνικά Πετρέλαια. Χορηγοί του συνεδρίου Med Petroleum Summit είναι οι ελληνικοί κολοσσοί πετρελαίου και φυσικού αερίου Ελληνικά Πετρέλαια, Ενεργειακή και ΔΕΠΑ καθώς και οι πολυεθνικές εταιρείες ERM, Clyde & Co και DNV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου