Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Εκπροσώπου των Εργαζομένων



Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Κληθήκαμε στις 23 & 24 Απριλίου να αναδείξουμε με την ψήφο μας τους νέους εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΔΣ της Εταιρείας αλλά και με την συμμετοχή μας να ενισχύσουμε αυτό τον θεσμό.  


Θέλω να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ ..

για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου. Η επόμενη μέρα με ξαναβρίσκει στην θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της Εταιρείας, έναν ισχυρό θεσμό που απαιτεί δυνατή   φωνή υπεράσπισης κι αυτό αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ εκ νέου στα καθήκοντά μου. 

Με όραμα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με την ελπίδα πως δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας.


Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία που απέδειξε  έμπρακτα ότι σέβεται την ανοικτή διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Εταιρείας και των εργαζομένων της χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, έτσι ώστε με τις αποφάσεις του ΔΣ να προασπίζονται τα δικαιώματα των μελών της με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.


Η προεκλογική μάχη τελείωσε, είναι ώρα για δουλειά. Πρέπει να εργαστούμε με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας χωρίς διαχωριστικές γραμμές για το συμφέρον όλων μας. Σας προτρέπω να μείνουμε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι για να αντιμετωπίσουμε το σήμερα και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.



Σας ευχαριστώ από καρδιάς.



Κώστας Παπαγιαννόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου