Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για στήριξη απεργίας ΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Σωµατείο µας εδώ και χρόνια παλεύει να σταµατήσει το αίσχος της εργολαβοποίησης στα ΕΛ.ΠΕ. Παλεύει να αναδείξει πως είµαστε συνάδελφοι που δουλεύουµε κάτω από τον ίδιο εργοδότη και πως είναι κρίσιµο να χτίσουµε µεταξύ µας σχέσεις συναδελφικότητας και αλληλεγγύης.

Με πρωτοβουλία µας, αναδείχθηκε..
σαν θέµα προτεραιότητας, κερδήθηκε σαν δέσµευση της Εταιρείας στην απεργία του Φεβρουαρίου του 2016 και πιέζουµε την Εταιρεία να το υλοποιήσει άµεσα.

Επανειληµµένα εναντιωθήκαµε στο αίσχος των 45ήµερων διακοπών των Συµβάσεων Ορισµένου Χρόνου και µε συνεχείς παρεµβάσεις στηρίξαµε διεκδικήσεις και λύσεις στα πολλά προβλήµατα που αντιµετωπίζουν οι συνάδελφοί µας από τους εργολάβους – µεσάζοντες.

Έτσι και τώρα, στηρίζουµε τον αγώνα τους και στεκόµαστε δίπλα τους στην απόφασή τους να διεκδικήσουν µε απεργιακές κινητοποιήσεις λύσεις στα τεράστια προβλήµατά τους.

Καλούµε δε την εργοδοσία, ΕΛ.ΠΕ. και εργολάβους, να δώσουν άµεσα λύσεις και να σεβαστούν τους συναδέλφους µας, γιατί και αυτοί συνεισφέρουν στους στόχους και τα αποτελέσµατα των ΕΛΠΕ, αλλά και στα κέρδη των εργολάβων.

∆ώστε λύσεις τώρα. ∆εν πάει άλλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου