Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 1Η ΜΑΗ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

   H 1η Μάη σηµατοδοτεί τους αγώνες της εργατικής τάξης για την κατάκτηση κοινωνικών και εργασιακών δικαιωµάτων σε όλο σχεδόν τον κόσµο.
   132 χρόνια µετά από την 1η Μάη του 1886, το µήνυµα και ο συµβολισµός της είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Τα µέτωπα και οι προκλήσεις που αντιµετωπίζουµε είναι πολλά και συνεχή, µε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να έχει..
εξαντλήσει τα όρια των ανοχών και αντοχών της.
   Οι πολιτικές της σηµερινής κυβέρνησης απέναντι στους ανθρώπους της εργασίας, τους συνταξιούχους και τη νεολαία, είναι η συνέχεια των καταστροφικών πολιτικών που χρόνια τώρα καταδυναστεύουν τον λαό µας.
   Φόροι, ανεργία, πλειστηριασµοί, ξεπούληµα δηµόσιας περιουσίας, αντεργατικοί νόµοι, είναι ενδεικτικά µέρος της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρµόζεται σήµερα.
   Οι εργαζόµενοι στα ΕΛΠΕ ενωµένοι όσο ποτέ, δηλώνουν έτοιµοι να αντιµετωπίσουν τις προκλήσεις και τα εµπόδια µε σχεδιασµό, τόλµη και δυναµικούς αγώνες ενάντια στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση, ενάντια στις εκπτώσεις στην Ασφάλεια, αλλά και σε κάθε είδους αυθαιρεσίες.

   Τιµούµε την 1η Μάη και συµµετέχουµε µαζί µε τα συνδικάτα δίνοντας δυναµικό παρόν την Τρίτη 1η Μάη στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθµώνος για την Αθήνα συµµετέχοντας στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και 10:30 στο Εργατικό Κέντρο για τη Θεσσαλονίκη.

                                   ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, ∆ΙΑ∆ΗΛΩΝΟΥΜΕ, ∆ΙΕΚ∆ΙΚΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου