Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Βρέθηκε Απόδειξη Ύπαρξης Αρχαίου Πολιτισμού στον Άρη; (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για Βρέθηκε Απόδειξη Ύπαρξης Αρχαίου Πολιτισμού στον Άρη; (video)
Από το diadrastika.com
Διεθνή μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι η ανακάλυψη ενός δαχτυλιδιού στον Κόκκινο Πλανήτη ενισχύει την θεωρία συνωμοσίας ότι η NASA προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Ομάδα ειδικών του καναλιού Paranormal Crucible του YouTube, η οποία ερευνά όλες τις ανωμαλίες που εμφανίζονται στον Άρη, επιμένει ότι έχουν βρεθεί στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στον κόκκινο πλανήτη, κατά την αρχαιότητα, υπήρξε πολιτισμός.

Σε μια εικόνα που υποτίθεται ότι ελήφθη από τον «περίεργο πειρατή» της NASA στην βραχώδη επιφάνεια του Άρη, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι..

Τουλάχιστον 10ετία για την εξόρυξη πετρελαίου νότια της Κρήτης & στο Ιόνιο [video]

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιοπηγη
Από το newsnowgr.com
Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε υπέρμετρης αισιοδοξίας ούτε απαισιοδοξίας για τα αποθέματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης, από τη στιγμή που περιοριζόμαστε μόνο σε εκτιμήσεις χωρίς να έχουν αρχίσει γεωτρήσεις.

Οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη υδρογονανθράκων στα νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο, δείχνουν ότι η ύπαρξη κοιτασμάτων δεν είναι απίθανη, ωστόσο, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε το σημείο ούτε την ποσότητα.

Παρόλα αυτά, ακόμα και όταν ολοκληρωθούν..

Αναχρηματοδότηση με μια μονάδα κάτω για την ELPEDISON

Αποτέλεσμα εικόνας για ELPEDISON
Από το energypress.gr
Την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων, γύρω στα 250 εκατ. ευρώ,  μαθαίνω ότι έκλεισε η ELPEDISON και το σημαντικό είναι ότι το κατάφερε επιτόκιο γύρω στο 5,5%, μια μονάδα κάτω από εκείνο που είχε μέχρι τώρα. 

Είναι καλό για την εταιρεία, δείχνει τη φερεγγυότητα και την προοπτική της, είναι καλό και για την οικονομία, γιατί δείχνει ότι το ρίσκο της χώρας, όπως το υπολογίζουν οι τράπεζες, είναι κάπως μικρότερο.

Τα επίπεδα οξυγόνου της Γης μειώνονται

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα επίπεδα οξυγόνου της Γης μειώνονται
Από το naftemporiki.gr
Επιστημονική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον των ΗΠΑ μελέτησε δείγματα αρχαίου αέρα που είχε παγιδευτεί σε πάγο στην Ανταρκτική και τη Γροιλανδία και ανακάλυψε πως τα επίπεδα οξυγόνου της Γης μειώνονται τα τελευταία 800 χιλιάδες χρόνια.
Ο παγιδευμένος αέρας αποκάλυψε ότι τα επίπεδα οξυγόνου στην ατμόσφαιρα της Γης έχουν μειωθεί κατά 0,7% τα τελευταία 800.000 χρόνια, ποσοστό που ευτυχώς δεν είναι ακόμα ανησυχητικό.

Η μείωση αυτή αντιστοιχεί περίπου στη./.

Νέο, ΓΕΝΙΚΟ μπλακ άουτ, ακριβώς στη χώρα που ...φυσούσε πολύ! Βάλτε κι άλλα αιολικά κ. Σκουρλέτη!

Από το greeklignite.blogspot.gr
Το πιο πάνω διάγραμμα πρέπει να το μελετήσει πολύ καλά πρώτα απ' όλους ο Σκουρλέτης, μήπως και καταλάβει επιτέλους τι πάει να κάνει στη χρεοκοπημένη χώρα προωθώντας, με το νέο νόμο για τις ΑΠΕ, τον "εθνικό στόχο" των 7500MW αιολικών μέχρι το 2020. Η Αριστερά πάντα τόνιζε την πατριωτική της διάσταση, οπότε το ερώτημα πλέον είναι τι έχει απομείνει "αριστερό" στην πολιτική του Υπουργείου της Λεωφόρου Μεσογείων.

Το διάγραμμα προέρχεται απ' τα στοιχεία της Aneroid Energy, που αντλεί δεδομένα απ' τον Αυστραλιανό Διαχειριστή της Αγοράς Ηλεκτρισμού (Australian Energy Market Operator, ΑΕΜΟ) και η "χώρα που φυσούσε πολύ" κ. Σκουρλέτη είναι η Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας, με 1,7 εκατομμύρια κατοίκους και πρωτεύουσα την Αδελαΐδα. Η μαύρη γραμμή δείχνει τα αθροιστικά MW απόδοσης των επιμέρους αιολικών πάρκων: γιατί καταρρέει έτσι ξαφνικά, κ. Σκουρλέτη μας;

Οι εντελώς ανόητοι τοπικοί πολιτικοί της αποφάσισαν κάποια στιγμή πως θέλουν να έχουν ηλεκτρισμό από "100% ΑΠΕ", κυρίως αιολικά και δευτερευόντως Φ/Β. Έτσι τον περασμένο Μάιο έκλεισαν το τελευταίο τους ανθρακικό εργοστάσιο, ισχύος 2x260ΜW και η μόνη εναπομένουσα πηγή τροφοδοσίας με αληθινό ρεύμα, με ..

ΓΣΕΕ:ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για γσεε
Από το gsee.gr
Η συμφωνία των κοινωνικών εταίρων για τα εργασιακά υπό το ILO το 2014, πρέπει και επιβάλλεται να αποτελέσει αφενός το διαπραγματευτικό χαρτί της κυβέρνησης, αφετέρου βάση συναίνεσης όλων των πολιτικών κομμάτων, στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

Ανεξάρτητα από το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών, το γεγονός ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην αγορά εργασίας, έχουν συμφωνήσει και διατυπώσει ένα κοινό πλαίσιο θέσεων, αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης.

Η ΓΣΕΕ έχει καταθέσει ήδη..

ΣΙΑΜΙΣΗΣ:Ασφάλεια και σταθερότητα τα μεγαλύτερα οφέλη για τα ΕΛΠΕ από το ομόλογο

Αποτέλεσμα εικόνας για σιαμισιης ελπε
Από το capital.gr
Ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων ανακοίνωσε χθες και επίσημα την πρόθεσή του να προχωρήσει στην έκδοση νέου ομολόγου και στην επαναγορά μέρους του ομολόγου που λήγει το 2017, εξέλιξη την οποία η διοίκηση είχε προαναγγείλει ήδη από το καλοκαίρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου.

"Είχαμε ένα παράθυρο από τώρα έως τον Απρίλιο, ωστόσο εάν δεν βγούμε μέσα στον Οκτώβριο υπάρχει μια σειρά από εξελίξεις που ακολουθούν που περιορίζουν πολύ τα χρονικά περιθώρια καθώς ξεκινούν οι αμερικανικές εκλογές, το ιταλικό δημοψήφισμα, ενώ το Δεκέμβριο έχουν κλείσει τα χαρτοφυλάκια και δε γίνονται συναλλαγές. Την επόμενη χρονιά τον Ιανουάριο δε θα μπορούσαμε να βγούμε καθώς θα έπρεπε να περιμένουμε τα αποτελέσματα του έτους, που σημαίνει ότι θα είχαμε ένα χρονικό περιθώριο από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου, δηλαδή πολύ μικρό χρονικό διάστημα που δεν αξίζει το ρίσκο. Έτσι αποφασίσαμε να βγούμε τώρα", τονίζει ο κ. Ανδρέας Σιάμισης CFO του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων. 

Ποιος είναι ο στόχος της έκδοσης;

Σιού εναντίον του πετρελαιαγωγού Dakota Access Pipeline

Αποτέλεσμα εικόνας για Σιού εναντίον του πετρελαιαγωγού Dakota Access Pipeline
Από το tovima.gr
Εδώ και πολλές εβδομάδες, στο σημείο όπου ο ποταμός Κάνονμπολ εκβάλλει στον κραταιό Μισούρι στη Βόρεια Ντακότα, υπάρχει ένας καταυλισμός διαμαρτυρίας με τροχόσπιτα, υπαίθριες κουζίνες, χημικές τουαλέτες αλλά και ψηλές σκηνές, σύγχρονες και  παραδοσιακές, και στάβλους για άλογα και πάγκους με παραδοσιακά χειροτεχνήματα.

Οι περισσότεροι από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους είναι αυτόχθονες Αμερικανοί, κυρίως μέλη της φυλής των Σιου. Δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να τερματιστούν οι εργασίες κατασκευής του Dakota Access Pipeline, ενός πετρελαιαγωγού συνολικού κόστους 3,2 δισ. ευρώ και μήκους 1.880 χιλιομέτρων που θα μεταφέρει ως και περισσότερα από 500.000 βαρέλια αργού πετρελαίου από τη Βόρεια Ντακότα σε ένα διυλιστήριο στο Ιλινόι, κοντά στο Σικάγο, διασχίζοντας τη Νότια Ντακότα και την Αϊόβα.

Τι έλεγαν δύο παλιές ινδιάνικες προφητείες

Αρκετοί από τους Σιου μιλούν διαρκώς για..