Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 19 Οκτωβρίου τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Αποτέλεσμα εικόνας για Στις 19 Οκτωβρίου τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον
Από το energyworld.gr
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στις 19.30, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου η 6η τελετή απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον – European Business Awards for the Environment» και των «Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον».
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment)θα ανακοινώσουν την τελική σειρά κατάταξης των διακριθέντων στους δύο θεσμούς σε έξη κατηγορίες και μια υποκατηγορία.

Τα Βραβεία, απευθύνονται σε εταιρείες, οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με έδρα την Ελλάδα που συνδυάζουν με ..

Συνέχιση της Υπερπροσφοράς Αργού στην Παγκόσμια Αγορά «Βλέπει» η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας και το 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιο
Από το energia.gr
Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας αναμένει ότι η υπερπροσφορά αργού στην παγκόσμια αγορά θα συνεχιστεί μέχρι το 2017, σύμφωνα με έκθεσή της σχετικά με τη νομισματική πολιτική που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

«Οι εκτιμήσεις του ισοζυγίου προσφοράς και ζήτησης στην παγκόσμια αγορά αργού δεν έχουν αλλάξει σημαντικά, το πλεόνασμα του εφοδιασμού με πετρέλαιο αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το 2017. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός αυτό, η Τράπεζα της Ρωσίας έχει διατηρήσει τις προβλέψεις για την τιμή στο βασικό σενάριο αργού πετρελαίου από τα Ουράλια μέχρι το τέλος του 2016 στο επίπεδο των 40 δολ. το βαρέλι», αναφέρει η έκθεση.

Μια πιθανή απόφαση να..

Τι ξέρει ο Σαρκοζί, που δεν ξέρουμε ακόμα οι υπόλοιποι; Τι μας ετοιμάζουν πάλι;


Από το greeklignite.blogspot.gr
Σε μια κίνηση-έκπληξη προέβη την περασμένη Τετάρτη ο Νικολά Σαρκοζί, πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας και εκ νέου υποψήφιος για τις Γαλλικές εκλογές. Βλέποντας τη Μαρί Λε Πεν να προχωρά ακάθεκτη προς το Μέγαρο του Σανζ Ελυζέ και τον Ολάντ να είναι πλέον εντελώς "καμένο χαρτί" κι αδύναμο ν' ανακόψει την έφοδο της ακροδεξιάς προς τη Γαλλική Προεδρία, ο Σαρκοζί ελπίζει -και ίσως βάσιμα- πως θα καταφέρει να βρεθεί στο 2ο γύρο των Προεδρικών εκλογών απέναντι στη Λε Πεν και τότε θα τον ψηφίσουν όλοι όσοι δεν θέλουν την ακροδεξιά. Κάποτε οι πολιτικοί εκλέγονταν με θετική ψήφο, πλέον τα έχουν καταφέρει τόσο λαμπρά που εκλέγεται όποιος συγκεντρώνει τις λιγότερες αρνητικές: να βγει αυτός, για να μη βγει ο άλλος.

Μιλώντας λοιπόν ο Σαρκοζί στο Ινστιτούτο Επιχειρήσεων, τη δεξαμενή σκέψης της Γαλλικής βιομηχανίας και μετά από ερώτηση, όπως μετέδωσε ο Figaro, είπε πως ...