Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Σκουρλέτης και Βερροιόπουλος μοιράζουν χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.


Από το greeklignite.blogspot.gr
"Ένα διαχρονικό, πάγιο και δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών ικανοποιήθηκε οριστικά, ύστερα και από την ολοκλήρωση της διαδικασίας οριστικοποίησης των ποσών που πρόκειται να αποδοθούν στους κατοίκους των περιοχών, όπου λειτουργούν σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής από Α.Π.Ε." Μ' αυτό τον πανηγυρικό και λαϊκίστικο τρόπο ξεκινά το δελτίο τύπου του ΥΠΕΝ στις 9/8. Προσέξτε, "ικανοποιήθηκε οριστικά" το αίτημα, απ' την Υπουργάρα, που πιάνοντας το λαϊκό αίσθημα έκανε πράξη όσα δεν έκαναν ο Λαφαζάνης, ο Μανιάτης, ο Λιβιεράτος, ο Παπακωνσταντίνου, ακόμα κι αυτή η πρωτοπόρα των ΑΠΕ, η Μπιρμπίλη.

Τι έκανε λοιπόν ο ΥΠΕΝ; " .

Συνεργασία Πολωνίας και Ιράν στους τομείς ναυπήγησης πλοίων και διύλισης πετρελαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνεργασία Πολωνίας και Ιράν στους τομείς ναυπήγησης πλοίων και διύλισης πετρελαίου
Από το naftikachronika.gr
Στα μέσα Ιουλίου σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της πολωνικής κυβέρνησης και υπουργός Ανάπτυξης Mateusz Morawiecki είχε δηλώσει την πίστη του στην δυνατότητα ανασυγκρότησης της πολωνικής ναυπηγικής βιομηχανίας, με λήψη όλων εκείνων των αναγκαίων μέτρων που θα την καταστήσουν εκ νέου ανταγωνιστική και άρα ελκυστική. Και καθώς φαίνεται οι ενέργειες της πολωνικής κυβέρνησης έχουν αρχίσει και φέρνουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα στα τέλη Ιουλίου υπεγράφη μεταξύ της κρατικής ναυπηγοεπισκευαστικής εταιρείας Nauta, που ανήκει στο πολωνικό δημόσιο, συμφωνία συνεργασίας με την Islamic Republic of Iran Shipping Lines (IRISL). Η συμφωνία προβλέπει τόσο νέες ναυπηγήσεις αλλά και επισκευές πλοίων που ανήκουν στο στόλο του Ομίλου IRISL. Περισσότερες πληροφορίες για το τι προβλέπει επακριβώς η συμφωνία θα..