Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Κλειστά τα πρατήρια καυσίμων την Κυριακή 8 Μαΐου

Κλειστά τα πρατήρια καυσίμων την Κυριακή 8 Μαΐου
Κλειστά θα είναι την Κυριακή (8 Μαΐου) όλα τα πρατήρια καυσίμων, τα οποία θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από την ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Αυτό αποφασίστηκε στην..

Καλημέρα Μήτσο μ@λάκ@...


The Bloopers Team (web radio) 

ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

«Υπόθεση για δύο» τα καύσιμα για τα 14 αεροδρόμια της Fraport

«Υπόθεση για δύο» τα καύσιμα για τα 14 αεροδρόμια της Fraport - Κεντρική Εικόνα/Video
Mε την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport, μπαίνει στην τελική ευθεία και η υπογραφή των συμβάσεων εφοδιασμού των αεροσκαφών που θα προσγειώνονται σε αυτά. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ..

Η NASA αποκαλύπτει: Έτσι είναι η πολύχρωμη πλευρά του πλανήτη Άρη! [φωτό]


Σε αντίθεση με άλλες φωτογραφίες από τον Άρη που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, η νέα εικόνα της NASA δείχνει πως ο Άρης έχει και την... πολύχρωμη πλευρά του.

Η παρακάτω φωτογραφία ελήφθη στην περιοχή ..

ΕΛΠΕ: Στα 49 εκατ. θα αυξηθούν τα κέρδη α΄ τριμήνου προβλέπει η IBG

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ
Tα EBITDA της εταιρίας εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν στα 151 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 6,5 ευρώ και τη σύσταση Buy για τη μετοχή της εισηγμένης.

Στα 49 εκατ. ευρώ προβλέπεται να ανέλθουν τα καθαρά κέρδη των ΕΛΠΕ  το α΄ τρίμηνο του 2016, έναντι 18 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο, προβλέπει η IBG.

Tα EBITDA της εταιρίας εκτιμάται ότι..

Παράβαση προς την νομιμότητα..


  Είναι απαραίτητο να κάνουμε εκ των προτέρων μία παραδοχή.
     Αλλιώς οποιοσδήποτε δρόμος προς την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας της χώρας μας, είναι αδιέξοδος.

     Τίποτα απ' ό,τι έχει νομοθετηθεί ως εφαρμοστικός νόμος των μνημονίων δεν αναγνωρίζεται σαν νόμιμος νόμος του κράτους.
     Επίσης καμία από ..

Ευρωπαϊκά κεφάλαια για τον εκσυγχρονισμό του τομέα της ενέργειας καταλήγουν στα ορυκτά καύσιμα


Οι παραγωγοί ρύπων διοξειδίου του άνθρακα υποτίθεται ότι επιβαρύνονται οικονομικά, ώστε να ενθαρρύνονται οι επενδύσεις σε μέτρα περικοπής των εκπομπών άνθρακα. Ωστόσο, μια διάταξη στο σύστημα εμπορίας εκπομπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταλήγει να πράττει το αντίθετο και να επιδοτεί τον άνθρακα, σύμφωνα με έκθεση της ΜΚΟ Carbon Market Watch.

Στο πλαίσιο του συστήματος εμπορίας εκπομπών της ΕΕ (EU ETS), ο τομέας της ηλεκτρικής ενέργειας δεν λαμβάνει πλέον δωρεάν επιδόματα και δικαιώματα εκπομπής άνθρακα, αλλά απαιτείται η αγορά τους μέσω πλειστηριασμού. Ωστόσο, μέσω του άρθρου 10γ επιτρέπεται ..

Τα προαπαιτούμενα για να τρέξουν οι έρευνες στη Νότια Κρήτη


Η ανακάλυψη του κοιτάσματος φυσικού αερίου Zohr στην αιγυπτιακή ΑΟΖ έχει αναβαθμίσει το ενδιαφέρον και για τη Νότια Κρήτη. Απαιτείται η δραστηριοποίηση εταιρειών με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και τεχνογνωσία σε βαθιά νερά.

Η εξασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και οι εγγυήσεις για οικονομική και νομοθετική σταθερότητα είναι κάποιοι από τους απαραίτητους παράγοντες για την προσέλκυση επενδυτών στην έρευνα και παραγωγή πετρελαίου.

Τα παραπάνω τονίζει μιλώντας