Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΥΧΕΣ ΕΚΕΔΑ


Τρόμος μεταξύ των επιστημόνων – Τι συνέβη στη Γη στις 23 Απριλίου;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρόμος μεταξύ των επιστημόνων – Τι συνέβη στη Γη στις 23 Απριλίου;
Στις 23/4 είχαμε δύο περίεργα φαινόμενα…

Κάνεις μέχρι και τώρα δεν γνωρίζει αν τα φαινόμενα αυτά συνδέονται με κάποιον τρόπο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι έχουν προκαλέσει κυριολεκτικά τρόμο μεταξύ στην τάξη των επιστημόνων.


Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο ώστε έγινε και άμεση και ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των μεγάλων ηγετών του πλανήτη…Μια ενημέρωση που έμεινε μυστική…

Τι έγινε όμως την 23η Απριλίου; Τι θα γράψουν τα βιβλία της ιστορίας;

Α)Το συμβάν με τη σημαδούρα.

Όπως ίσως..

Aνακοίνωση ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.
Συναδέλφισσες, οι

Μετά την αντιπαράθεση με την Εταιρεία και τις κινητοποιήσεις μας τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2016, με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα και τη συμφωνία της 10.02.2016, θα περίμενε κανείς να «λουφάξουν» όλοι αυτοί που τις κρίσιμες ώρες της σύγκρουσης, στάθηκαν για άλλη μια φορά μακριά από τον αγώνα των εργαζομένων, με ψέματα, «κουτσομπολιά» και … καταγγελίες!!! Και στο τέλος ακόμη και με γραπτές ανακοινώσεις, ζητώντας να σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις!!! υιοθετώντας τις θέσεις της Εταιρείας (για μια ακόμη φορά)…

Δυστυχώς όμως, για να κρύψουν τις ευθύνες τους, προσπαθούν ξανά!! με τον μόνο τρόπο που ξέρουν, με ψέματα και «υποκριτική αγανάκτηση», να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους. Δηλαδή «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!!! Αλλά τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια… Ας πούμε ενδεικτικά κάποια πράγματα, γιατί το..

Στο... αέρα το Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων

Στο... αέρα το Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων *Η «παρέμβαση» στην κόντρα ΕΛΠΕ - Energean
Μαλλιά-κουβάρια έγιναν στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων με αφορμή την πρωτοβουλία του προέδρου του Δρ. Β. Καρκούλια, να λάβει δημοσίως θέση υπέρ των ΕΛ.ΠΕ. σε νομική αντιδικία με την Energean Oil Gas. Τι λένε εμπλεκόμενοι.
Στο... αέρα το Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων *Η «παρέμβαση» στην κόντρα ΕΛΠΕ - Energean
Διοικητική κρίση ξέσπασε αυτές τις μέρες στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ), με αφορμή την πρωτοβουλία του προέδρου Δρ Βασίλη Καρκούλια, να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του και τον τίτλο του Ινστιτούτου, προκειμένου να λάβει θέση στην αντιδικία της Energean Oil Gas (Πρίνος) με τα ΕΛ.ΠΕ. η οποία κρίνεται στα Δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΕΛΛΙΝΥ τοποθετήθηκε γραπτώς και με επιστολή που..

Πτώση για τα futures του αμερικανικού αργού μετά τα σημάδια ότι θα αυξηθεί η παραγωγή



 
Υποχώρησαν την Δευτέρα τα futures του "μαύρου χρυσού", μετά το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας, με φόντο τα σημάδια που δείχνουν αύξηση της παραγωγής αργού παγκοσμίως.

Ανέκαμψε η κουβετιανή παραγωγή, μετά τον τερματισμό της απεργίας των εργαζομένων στα διυλιστήρια της χώρας, ενώ και η παραγωγή του Ιράκ κατέγραψε ισχυρή άνοδο.

Το αμερικανικό αργό υποχώρησε 1,09 δολάρια ή 2,5% στα 42,64 δολάρια το βαρέλι.

Το Brent Ιουνίου έκλεισε με πτώση 63 σεντς ή 1,4% στα 44,48 δολάρια το βαρέλι.

Οι αναλυτές αναφέρουν ότι..

Επιδρομή των βουλγαρικών αρχών στα γραφεία της OMV



 
Η βουλγαρική αντιμονοπωλιακή αρχή ανακοίνωσε σήμερα ότι πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία της τοπικής θυγατρικής της αυστριακής OMV, στο πλαίσιο έρευνας για πιθανές συμφωνίες καρτέλ.

Όλα αυτά ενώ οι πολίτες της χώρας διαμαρτύρονται για υψηλά κόστη στα καύσιμα παρά την πτώση των πετρελαϊκών τιμών, εξ ου και η έρευνα στην αγορά.

Το Φεβρουάριο, η αρχή ξεκίνησε τις..

Αναλυτές «βλέπουν» το τέλος του πετρελαίου [γράφημα]



 Αποτέλεσμα εικόνας για Αναλυτές «βλέπουν» το τέλος του πετρελαίου [γράφημα]
Το τέλος του πετρελαίου, σε ό,τι αφορά τη ζήτηση όπως την ξέρει ο κόσμος έως τώρα, έρχεται, σύμφωνα με αναλυτές. Σε ένα ακραίο σενάριο, της Bernstein Research, αυτό θα συμβεί το 2030. Ο αναλυτής ενέργειας Νιλ Μπέβεριτζ, σε ένα νέο ενημερωτικό σημείωμά του, εξερευνά το θέμα της ζήτησης, προβλέποντας ότι το τέλος του πετρελαίου θα έρθει το 2030.


Σύμφωνα με αυτή την εκτίμηση, η ζήτηση θα ανακάμψει κάπως την επόμενη δεκαετία. «Βασικό συμπέρασμα της ανάλυσής μας είναι ότι η αύξηση της ζήτησης έως το 2030 θα είναι ισχυρότερη σε σύγκριση με την προηγούμενη δεκαετία», αναφέρει το σημείωμα. «Η ανθεκτικότητα της ζήτησης μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για κάποιους», προσθέτει.


Οι τιμές επίσης θα ανακάμψουν, σύμφωνα με αυτή την εκτίμηση, αλλά όχι στα τριψήφια ποσά που υπήρχαν πριν από την περσινή κατάρρευση. Αντί για αυτό, οι τιμές θα.