Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Όταν ξυπνήσει η Ελλάδα... Η φωτογραφία που σαρώνει στο ίντερνετ!

Όταν ξυπνήσει η Ελλάδα... Η φωτογραφία που σαρώνει στο ίντερνετ!
Από οργή “πλημμύρισαν” οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μετά το άκουσμα των παράλογων απαιτήσεων της Γερμανίας, και των δανειστών στο σύνολό τους, προκαλώντας εμπλοκή στη Σύνοδο Κορυφής που είναι σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες. 


Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα στο Facebook με τον τιτλο "Ich Bin Grieche" (Είμαι Έλληνας), και ήδη σαρώνει στο ίντερνετ..



ΠΗΓΗ:newsit.gr

Ολο το έγγραφο-σοκ του Eurogroup



Ακόμα και αναφορά σε Grexit περιλαμβάνει το κείμενο του Eurogroup για το οποίο δεν υπήρξε συμφωνία. Ζητά νομοθέτηση μέτρων για ΦΠΑ και συντάξεις ως 15 Ιουλίου. Αφήνει το θέμα του χρέους για μετά την πρώτη αξιολόγηση του (πιθανού) νέου προγράμματος.

Ολο το έγγραφο-σοκ του Eurogroup ...

Δείτε τι έλεγε ένας Αμερικανός για την Ελλάδα 66 χρόνια πριν – Θα εκπλαγείτε..


Διαβάστε προσεκτικά τα όσα ειπώθηκαν πολλά χρόνια πριν και συγκρίνετε με το τώρα

Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του.

Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια.Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος.

«Απ” ότι μπόρεσα να διαπιστώσω, η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη ...

Επίκερο όσο ποτέ: Η προφητεία ενός Ναζί…70 χρόνια πριν!


“Και όμως νικήσαμε!”

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι αντίγραφο από απόκομμα… της εφημερίδας Ελευθεροτυπία το 1995, ενός άρθρου που αρχικά είχε δημοσιευτεί 70 χρόνια πριν, δηλαδή το 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το σχετικό απόσπασμα από την εφημερίδα «Ελευθερία» με τον Ναζί αξιωματούχο μεταφέρθηκε στην Ελευθεροτυπία από δημοσιογράφο, άντρα ή γυναίκα, με τα αρχικά ΜΑΡ. ΠΟΛ.


ΠΗΓΗ:apocalypsejohn.com

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ;



ΠΗΓΗ:skitsoblog.blogspot.gr

Ο Ρώσος υπ. Ενέργειας: Εξετάζουμε την απευθείας μεταφορά καυσίμων στην Ελλάδα

Ο Ρώσος υπ. Ενέργειας: Εξετάζουμε την απευθείας μεταφορά καυσίμων στην Ελλάδα
Η Ρωσία επιθυμεί να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας διευκολύνσεις με απευθείας εξαγωγές στην Ελλάδα υδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της χώρας Αλεξάντρ Νόβακ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ανέφερε ότι «η Ρωσική Ομοσπονδία προτίθεται να...

Η αντίδραση από το πανίσχυρο συνδικάτο μετάλλου της Γερμανίας: "Η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει ακριβά αλλά χρειάζεται"


Η διάσωση της Ελλάδας και όχι ένα Grexit είναι το ζητούμενο κατά τον Ντέτλεφ Βέτσελ,  επικεφαλής του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού συνδικάτου στη Γερμανία IG Metall. Μια διάσωση ωστόσο που θα κοστίσει πάρα πολύ ακριβά.

Σε γόρδιο δεσμό για την ΕΕ αναδεικνύεται το ελληνικό ζήτημα, όπως αποδείχθηκε χθες στο άκαρπο Eurogroup. Αυτήν την ύστατη ώρα μετά τη ...

OTAN ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ..

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν ζητιανεύεις...