Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο Αναστάσιος Πετρόπουλος ο νέος διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Αναστάσιος Πετρόπουλος
Ο Αναστάσιος Πετρόπουλος εγκρίθηκε από την επιτροπή της ΔΕΚΟ της Βουλής για τη θέση του διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέα καθήκοντα 

Οι Δυτικές Πετρελαιοβιομηχανίες Επιστρέφουν στην Αγορά του Ιράν

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι Δυτικές Πετρελαιοβιομηχανίες Επιστρέφουν στην Αγορά του Ιράν
Εξω από την αίθουσα συνεδριάσεων των κεντρικών γραφείων της BP στην πλατεία Σεντ Τζέιμς του Λονδίνου κρέμεται ένα κάδρο με τα γεωλογικά στοιχεία του πρώτου κοιτάσματος που ανακαλύφθηκε στο Ιράν, του Μαστζίντ ι Σόλεϊμάν. Ετσι τέθηκαν τα θεμέλια για την πετρελαϊκή εταιρεία που αργότερα εξελίχθηκε στην British Petroleum, ανοίγοντας τον δρόμο...

Κοιτάσματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Ανακάλυψαν Βρετανοί στα Νησιά Φώκλαντ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοιτάσματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Ανακάλυψαν Βρετανοί στα Νησιά Φώκλαντ
Βρετανικές εταιρίες εξερεύνησης ανακάλυψαν πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε μια υπεράκτια περιοχή στη βόρεια πλευρά των Νήσων Φώκλαντ. 
Η ανακάλυψη αυτή, σύμφωνα με την βρετανική Telegraph,  θα μπορούσε να αυξήσει τις εντάσεις μεταξύ της χώρας και της Αργεντινής αφού βρίσκεται υπό αμφισβήτηση η ιδιοκτησία των εν λόγω νήσων.
Πρόκειται δε...

Όταν πλημμυρίζει ακόμα και η Ατακάμα ...



Η έρημος της Ατακάμα στη Βόρεια Χιλή είναι ένα απ' τα πιο ξηρά και άνυδρα μέρη του πλανήτη κι είναι έτσι για εκατομμύρια χρόνια. Η μέση ετήσια βροχόπτωση είναι μόλις 3,3 χιλιοστά βροχής και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ξηρασίας με 173 μήνες δίχως βροχή (από Οκτώβριο του 1903 έως Ιανουάριο του 1918. Συγκριτικά στην Αθήνα η μέση ετήσια βροχόπτωση είναι περί τα 400 χιλιοστά και στο διάστημα 1899-2012 κυμάνθηκε από 151 έως 987 χιλιοστά). Στην περιοχή της ερήμου Ατακάμα βρίσκονται κάποια απ' τα ..

Τι μπαίνει πλέον στη λίστα για τους φορολογούμενους

Αποτέλεσμα εικόνας για φορολογικη δηλωση
Με το υπουργείο Οικονομικών να προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδά του, περισσότεροι φορολογούμενοι θα πέσουν στην «τσιμπίδα» των τεκμηρίων διαβίωσης, που αναφέρονται σε εγκύκλιο της Κατερίνας Σαββαΐδου.

Από τις σημαντικότερες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι είναι η τροποποίηση για την αγορά ακινήτων, καθώς πλέον θα λαμβάνεται υπόψη το πραγματικό τίμημα, το οποίο αναφέρεται στο συμβόλαιο και όχι η αντικειμενική αξία.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο...

Ανακοίνωση για Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τρίτη 31/03/15 πραγµατοποιήθηκε συνεδρίαση του ∆.Σ. ΠΣΕΕΠ στα νέα γραφεία µας στον Ασπρόπυργο.Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέµατα: