Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ!!!!

Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ!!!!

eglimatikotita.gr: Τους πείραξε η ιστορία με τον Κασιδιάρη...Αλλά τον...

eglimatikotita.gr: Τους πείραξε η ιστορία με τον Κασιδιάρη...Αλλά τον...: Σε οργάνωση Επαναστατικού Στρατού για την άμυνα εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως...καλεί ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ...Απολαύστε τ...

ΠΗΓΗ:/www.eglimatikotita.gr

Δελτίο Τύπου - Εργοδοτικό μπλοκάρισμα στον διάλογο για παραβιάσεις εργατικών δικαιωμάτων στην 101η Σύνοδο του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO) [30/5-15/6/2012]



Την άρνησή της να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε διάλογο για τις παραβιάσεις διεθνών συμβάσεων στην αρμόδια επιτροπή του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας εξέφρασε η Διεθνής Οργάνωση Εργοδοτών.
Οι εργοδότες αρνήθηκαν τον διάλογο με πρόσχημα την αντίθεσή τους στον τρόπο που οι εμπειρογνώμονες ερμηνεύουν στην έκθεσή τους το δικαίωμα στην απεργία, στο πλαίσιο της Διεθνούς Σύμβασης με αρ. 87, αμφισβητώντας το ίδιο το δικαίωμα στην απεργία.
Αμφισβήτησαν μάλιστα την υπόσταση και το κύρος της ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι επιλέγονται με τα πλέον αδιάβλητα και αυστηρά κριτήρια.
Η κατάσταση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, η Διεθνής Οργάνωση Εργοδοτών αποχώρησε από την αίθουσα, με αποτέλεσμα να παγώσει και η συζήτηση για την περίπτωση της Ελλάδας παρά το γεγονός ότι εξετάζεται από τη Σύμβαση αρ.98.
Η διαφωνία αναγκαστικά θα μεταφερθεί στο ΔΣ της ΔΟΕ τον Νοέμβρη.
Επισυνάπτουμε το σχετικό Ψήφισμα της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας......... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η «πολιτική» αμνησία του κ. Λοβέρδου δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ



Δυστυχώς, η «πολιτική» αμνησία του κ. Λοβέρδου δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, όπως και 
εκατοντάδες εξετάσεις και φάρμακα που καλύπτονταν στο παρελθόν.
Για αυτό θα ανακαλέσουμε εμείς μνήμες του πρόσφατου οδυνηρού παρελθόντος:
Στον Ν. 4052/ 1 Μαρτίου 2012, άρθρο 13, παραγρ. 17 αναφέρεται:  «στον ΕΟΠΥΥ 
εντάσσονται την 1.4.2012 ο Οίκος Ναύτου, την 1.5.2012 ο κλάδος υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ και 
την 1.6.2012 ο κλάδος υγείας του ΕΤΑΑ».
Στον Ν. 4075/11 Απριλίου 2012, τον τελευταίο Νόμο της κοινοβουλευτικής περιόδου, η 
ανωτέρω παράγραφος αντικαθίσταται με την: «17. Στον ΕΟΠΥΥ εντάσσονται οι υπηρεσίες και 
οι αρμοδιότητες ως προς την παροχή υπηρεσιών υγείας σε είδος: α) την 1.4.2012 του οίκου 
Ναύτου, β) την 1.5.2012 του κλάδου Υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ και του Κλάδου Ασφάλισης 
Προσωπικού ΔΕΗ και γ) την 1.6.2012 του ΕΤΑΑ, καθώς και οι κάθε μορφής μονάδες παροχής 
υγείας με το σύνολο του εξοπλισμού τους.»
Στον ίδιο Νόμο στο άρθρο 44, παραγρ. 14 αναφέρεται:  «Μέχρι τις 31.12.2012 και μετά τη 
σύνταξη αναλογιστικής μελέτης που θα αποδεικνύει τη βιωσιμότητά τους, ταμεία, τομείς και 
κλάδοι υγείας που υπήχθησαν και προβλέπεται να υπαχθούν στον ΕΟΠΥΥ, δύνανται με 
αποφάσεις των αντιπροσωπευτικότερων οργανώσεων των ασφαλισμένων κάθε ταμείου ή 
τομέα ή κλάδου να εξαιρούνται από την ένταξη του ΕΟΠΥΥ, μετατρεπόμενοι αυτοδίκαια σε 
νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (ΝΠΙΔ) υποχρεωτικής ασφάλισης κατά τα οριζόμενα στα 
άρθρα 7 και 8 του ν. 3029/2002 (Α’ 160).    Με τη μετατροπή τους σε ΝΠΙΔ απαγορεύεται 
οποιαδήποτε χρηματοδότηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.»
Και στα δύο νομοσχέδια, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί από τα πρακτικά της 
Βουλής, ο κ. Λοβέρδος συμμετείχε ως Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
ενεργότατα στη συζήτηση ως εισηγητής. Αναφέρεται  δε στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις με 
σαφέστατες αναφορές και, συγκεκριμένα, διαλαλεί από τα υπουργικά έδρανα: «Όποιος θέλει 
κι έχει τα χρήματα να μην ενταχθεί, να πάρει το θάρρος να στηριχθεί στις δυνάμεις του και να 
το κάνει μόνος του. Να κάνεις τον έξυπνο με τα λεφτά του φορολογούμενου, όποιος θέλει να 
συνεχίσει να σέρνει αυτό το χορό, να πάει μόνος του και καλό ταξίδι».
Λίγες μέρες αργότερα, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου...........ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ


Μετά τις εκδρομές, μας ήρθαν προσφορές και για μπουζιά!!!
Η ανάφλεξη πάντως είναι σίγουρη....

ΕΛΕΤΑΕΝ: εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου



Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 ολόκληρος ο πλανήτης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου.
Υπό την ομπρέλα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αιολικής Ενέργειας (GWEC) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (EWEA) διοργανώνονται σε περισσότερες από 75 χώρες στον κόσμο δράσεις και εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού, καθώς και διαγωνισμοί με βασικό μήνυμα την προώθηση και προβολή της καθαρής ενέργειας από τον άνεμο ( http://www.globalwindday.org/ )
Στην Ελλάδα, οι εκδηλώσεις είναι μια γιορτή που υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με σκοπό να τους ξεναγήσει στη δύναμη ανάπτυξης της αιολικής ενέργειας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΤΑΕΝ δήλωσε:
«Μέσα στο καταθλιπτικό περιβάλλον της πολλαπλής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, η ενεργός και ισότιμη συμμετοχή της ΕΛΕΤΑΕΝ στις παγκόσμιες εκδηλώσεις αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα.
Αποτελεί έκφραση της προσπάθειας να διεκδικήσει η Ελλάδα τη θέση που αξίζει στη διεθνή σκηνή, χωρίς να μένει στο περιθώριο, προβάλλοντας διαρκώς την παρουσία και την προσφορά της. Όλοι -φορείς και πολίτες – οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά την Ελλάδα, ο καθένας στο διεθνές περιβάλλον όπου κινείται και δραστηριοποιείται».
Φέτος, η ΕΛΕΤΑΕΝ υπεύθυνη για την Ελληνική Ημέρα του Ανέμου διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μία σειρά από δρώμενα και διαγωνισμούς ( http://www.eletaen.gr/drupal/content/30 ), μεταξύ των οποίων το κλασικό πλέον τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 (http://www.eletaen.gr/drupal/windcup/2012 )
Οι εκδηλώσεις στην Ελλάδα κορυφώνονται την εβδομάδα του ανέμου................ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΥΡΙΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μετά από ενημέρωση της ΓΣΕΕ, ξεκινάει στις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου 2012 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.
Το πρόγραμμα το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του «Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο αφορά στην πρόσληψη 879 ανέργων στην Αττική με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών.   Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο είναι 25€ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625€ μηνιαίως.
Οι ενδιαφερόμενοι από τις 13/6 μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στην ακόλουθη διεύθυνση:.................ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΠΑ: Περιμένει το Παρακαταθηκών, συζητά και με ελληνικές τράπεζες Πηγή:www.capital.gr



Η ΔΕΠΑ καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τους προμηθευτές της και να συνεχίσει – όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα στο ακέραιο – να είναι απολύτως συνεπής στις πληρωμές της. Ταυτόχρονα όμως η εταιρεία διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μονομερείς κινήσεις που θα δημιουργούσαν πρόβλημα και στην εγχώρια αγορά και εξετάζει όλες τις δυνατότητες που έχει διαθέσιμες. Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από το δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που μπορεί να «τροφοδοτήσει» με την αναγκαία ρευστότητα την αγορά. Ωστόσο όπως επιβεβαιώνεται από πηγές της εταιρείας εξετάζονται και εναλλακτικά σχέδια με το βασικό «plan b» να αφορά στην δανειοδότηση της ΔΕΠΑ από ελληνικές τράπεζες. Επίσης η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με ξένες τράπεζες για κυλιόμενο δάνειο, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση οι διαδικασίες καθυστερούν. Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση σε σχέση με τις πληρωμές που έχουν γίνει προς την εταιρεία αλλά και σε σχέση με την πορεία του δανείου του ΤΠΔ. Παράλληλα ότι στις 26 του μήνα αναμένεται σημαντική ένεση ρευστότητας από τις πληρωμές του ΑΔΜΗΕ (διαχειριστής του συστήματος) ο οποίος θα εξοφλήσει προς τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας τα τιμολόγια του Απριλίου και θα δώσει την πρώτη δόση του Μαΐου.


Θυμίζουμε ότι η ΔΕΠΑ πρέπει στις αμέσως επόμενες ημέρες να πραγματοποιήσει πληρωμές προς ξένους προμηθευτές (Gazprom και άλλους) ύψους 67 εκατ. ευρώ μέχρι τις 22 Ιουνίου και επομένως θα πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να προχωρήσει η εκταμίευση των χρημάτων από τα δάνεια, σε διαφορετική περίπτωση ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος προβλημάτων στην αγορά ηλεκτρισμού.
Πηγή:www.capital.gr

Ισπανική υποχώρηση

Ισπανική υποχώρηση

FIMOTRO: SOS ΑΠΟ ΤΟΝ ECONOMIST - ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ...

FIMOTRO: SOS ΑΠΟ ΤΟΝ ECONOMIST - ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ...: SOS εκπέμπει το έγκυρο αγγλικό περιοδικό Economist. Καλεί την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, να πάρει πρωτοβουλίες για την αντιμ...

ΕΛΠΕ: Ενισχύουν την παρουσία τους στη Βουλγαρία




Σε ενίσχυση της παρουσίας του στη βουλγαρική αγορά εμπορίας πετρελαιοειδών, με επέκταση του δικτύου των πρατηρίων καυσίμων της θυγατρικής «ΕΚΟ Bulgaria» και με την υλοποίηση μιας νέας επένδυσης για την κατασκευή πρόσθετης αποθηκευτικής εγκατάστασης στη γειτονική χώρα, προχωρεί ο όμιλος των ΕΛ.ΠΕ.
Η προωθούμενη επένδυση θα υπερβεί τα 10 εκατ. ευρώ, αφορά στην ανάπτυξη μιας δεξαμενής αποθήκευσης καυσίμων και αερίου στην περιοχή «Γκάρα Γκιάνα» κοντά στη Σόφια και θα έχει δυναμικότητα άνω των 30.000 κυβικών μέτρων με δυνατότητα φόρτωσης μέσω σιδηροδρόμου και μέσω βυτιοφόρων. «Στόχος είναι η εγκατάσταση να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2013», ανέφερε ο επικεφαλής της ΕΚΟ Bulgaria, κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης, αποκαλύπτοντας πως η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις έξι μεγαλύτερες βουλγαρικές κατασκευαστικές που κλήθηκαν, εκπνέει στις 15 Ιουνίου............
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Το Δημόσιο θα Διατηρήσει Πλειοψηφικό Έλεγχο στις Ενεργειακές Εταιρίες - Δεν Πωλείται η ΔΕΗ»



Τον πλήρη έλεγχο του δημοσίου στις κρίσιμες για την ελληνική οικονομία ενεργειακές εταιρίες, όπως, η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ, ο ΔΕΣΦΑ και η ΕΛ.ΠΕ., υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτό το σκεπτικό δεν προτίθεται να συνεχίσει τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης στις τρεις τελευταίες, στην περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δεν θα επιτρέψει την πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ, υποχρέωση που απορρέει από το Μνημόνιο και για την οποία πιέζει η Ε.Ε. προκειμένου να ανοίξει η αγορά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο energia ο Νίκος Γεωργακάκης, υπεύθυνος τμήματος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΝ και ο Δημήτρης Μπαμπασίκας, υπεύθυνος Επιτροπής Ενέργειας, αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει άμεση κρατικοποίηση των ενεργειακών εταιριών, αλλά θα επιδιωχθεί ο πλειοψηφικός έλεγχος, μέσω της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Για την έρευνα υδρογονανθράκων, επισημαίνεται ότι θα προηγηθεί η στελέχωση του Φορέα, πιθανόν και με ξένα εξειδικευμένα στελέχη, ενώ θα επανεξετασθεί και η φορολόγηση για την εκμετάλλευση κοιτασμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Πρίνου. Σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση ΑΟΖ, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δεν θα σπεύσει να προχωρήσει άμεσα στη διαδικασία αυτή, αλλά θα επιλέξει τον κατάλληλο χρόνο, με τη βελτίωση του διεθνούς κλίματος και μέσω της διαβούλευσης των θέσεων της χώρας με τους γείτονες της στη Μεσόγειο. Για τις ΑΠΕ υποστηρίζεται η συμμετοχή τους στο ενεργειακό μίγμα της χώρας, αλλά με τρόπο που να μην..............................ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπεγράφη η νέα 3ετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας εργαζομένων στη ΔΕΗ Πηγή:www.capital.gr

Υπεγράφη απόψε η νέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Αρθούρου Ζερβού, και του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλου και Κ. Κατσαρού αντίστοιχα.
Η σύμβαση προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές στο καθεστώς κρίσεων, μεταθέσεων και πειθαρχικού ελέγχου των εργαζομένων, εξορθολογισμό των επιδομάτων έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς και δυνατότητα επιστροφής των μειώσεων στους μισθούς, εφόσον λήξει η ισχύς του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής. Προβλέπει, επίσης, αναστολή των καταβολών από την επιχείρηση προς τη ΓΕΝΟΠ και τον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΟΚΔΕ).
Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για «πραγματική κατάκτηση για τους χιλιάδες εργαζόμενους της Επιχείρησης», ύστερα από τρεις μήνες εντατικών διαβουλεύσεων. Θα ακολουθήσει η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων στις θυγατρικές διαχείρισης των δικτύων μεταφοράς και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ).
Πηγή:www.capital.gr

Ρέει άφθονο το πετρέλαιο στην Ήπειρο, αλλά μένει ανεκμετάλλευτο!

Ρέει άφθονο το πετρέλαιο στην Ήπειρο, αλλά μένει ανεκμετάλλευτο!

ICAP: Σημαντική μείωση της κατανάλωσης πετρελαιοειδών καυσίμων στην Ελλάδα



Έντονη ήταν η μείωση της κατανάλωσης πετρελαιοειδών καυσίμων την τελευταία διετία στην Ελληνική αγορά, σύμφωνα με την 2η έκδοση της σχετικής Κλαδικής Μελέτης που εκπόνησε πρόσφατα η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group Α.Ε.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα πετρελαιοειδή καύσιμα κατέχουν τη σημαντικότερη θέση στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας, καταλαμβάνοντας διαχρονικά το υψηλότερο μερίδιο στην εγχώρια κατανάλωση ενέργειας.
Ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών εστιάζεται, κυρίως, στην ανάπτυξη του δικτύου διανομής, στην εξυπηρέτηση, στην τιμολογιακή πολιτική, στη διαφήμιση των εμπορικών σημάτων κ.ά, καθώς τα πετρελαιοειδή καύσιμα αποτελούν τυποποιημένα προϊόντα και δεν παρουσιάζουν ουσιαστική διαφοροποίηση.
Οι πρόσφατες μεταβολές και προοπτικές εξέλιξης του κλάδου των Υγρών και Αερίων Καυσίμων παρουσιάζονται στη 2η έκδοση της σχετικής Κλαδικής Μελέτης που εκπόνησε πρόσφατα η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group.
Ο τομέας των μεταφορών (οδικές, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές) αποτελεί τον κυριότερο «καταναλωτή» του κλάδου των πετρελαιοειδών, ενώ σημαντικές ποσότητες απορροφώνται από τον οικιακό τομέα και το βιομηχανικό κλάδο.
Ειδικότερα, όσον αφορά τα καύσιμα οχημάτων (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης), το μέγεθος και η σύνθεση (ηλικία, κυβισμός κλπ) του στόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων, καθώς και το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών προσδιορίζουν σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της ζήτησης. Σαφέστατα, σημαντικός προσδιοριστικός παράγοντας είναι πλέον οι λιανικές τιμές (βενζίνης και πετρελαίου θέρμανσης/ κίνησης), ιδιαίτερα έπειτα από τις συνεχείς αυξήσεις στη φορολογία των τελευταίων ετών.
Η εγχώρια αγορά πετρελαιοειδών ουσιαστικά λειτουργεί σε τρία επίπεδα (Διύλιση, Χονδρική και Λιανική Εμπορία), καθώς η παραγωγή αργού πετρελαίου στην Ελλάδα είναι αμελητέα και η ζήτηση αργού καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσω εισαγωγών.
Οι 2 εταιρείες διύλισης προμηθεύουν με καύσιμα περίπου 40 εταιρείες χονδρικής εμπορίας πετρελαιοειδών καυσίμων. Κατά την τελευταία τριετία παρατηρήθηκαν σημαντικές ανακατατάξεις στον κλάδο. Σημαντική εξέλιξη ήταν η αποχώρηση 2 πολυεθνικών εταιρειών......................ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κρεμάλα: Μια προφητεία από το 1987.

Η κρεμάλα: Μια προφητεία από το 1987.: ''Γύρω στα τέλη της δεκαετίας του'60, δηλαδή λίγα χρόνια πριν το 1970, οι Αμερικάνοι ολοκλήρωσαν τις έρευνες που έκαναν στην περιοχή μας για...

DefenceNet - Ιδού το έγκλημα του ΥΠΕΞ: Επάνω στα πετρέλαια η άδεια της τουρκικής άσκησης